Om os

Tandklinikken i Lindegade blev grundlagt i 1960 af tandlæge Finn Lauritsen. På det tidspunkt lå den dog i Kordilgade, men flyttede så i 1974 til lokalerne i Lindegade, hvor den fortsat befinder sig. Efter en udvidelse i 1995 blev der mulighed for 4 klinikker og gode personalerum. Siden 1990 har ejerne været Jørgen Voss og Leif Søvig.

Efter Leif Søvigs pensionering i 2012 har vi skiftet navn til Tandlægerne i Lindegade, og tandlægerne er nu: Katja Roest, Didde Bacharach, Lise Langhoff, Vibeke Lorentsen og klinikejer Jørgen Voss. Katja Roest blev færdig som tandlæge i 2011 fra Københavns Tandlægeskole. Didde Bacharach blev færdig som tandlæge i 2002 fra Københavns tandlægeskole. Lise Langhoff blev færdig som tandlæge i 1998 fra Århus tandlægeskole og Vibeke Lorentsen har været tandlæge siden 1996. Klinikpersonalet består af: Sussie Henriksen, Pia Larsen, Cirkeline Eckermann, Annette Søvig Hjernø og Ebtisam Muhareb.

De fleste af klinikkens medarbejdere har været her længe, og kender derfor vore kunder rigtig godt – Dette er noget vi lægger stor vægt på, da tryghed er en nødvendighed for et godt behandlingsforløb.

Klinikken_2
Lindegade 3a, tandklinikken ligger på 1. sal